پادکست ها


سخنران: دکتر بهزاد قره‌یاضی
رئیس انجمن علمی ایمنی زیستی ایران
عنوان سخنرانی: بایدها و نبایدهای غذای طبیعی، ارگانیک و تراریخته

سخنران: دکتر آراسب دباغ مقدم
استاد دانشگاه علوم پزشکی و متخصص بهداشت مواد غذایی
عنوان سخنرانی: چگونه تبلیغات دروغین مکمل های تغذیه ای (نوتراسوتیکال ها) را از تبلیغات واقعی در رسانه ها تشخیص دهیم؟

سخنران: شقایق فکوری
کارشناس ارشد بیوتکنولوژی و کارشناس مرکز اطلاعات بیوتکنولوژی ایران
عنوان سخنرانی: محصولات ارگانیک

سخنران: بهناز عباسی مقدم
مشاور تغذیه
عنوان سخنرانی:مروری کلی بر کبد چرب (نشانه‌ها، افراد مستعد ابتلا به آن و روش‌های پیشگیری)

سخنران: اعظم محمدی
کارشناس ارشد تغذیه
عنوان سخنرانی:پیشگیری و رژیم درمانی بیماری کبد چرب

سخنران: دکتر برلیانت بزرگمهر
مشاور رئیس انجمن تغذیه ایران
عنوان سخنرانی:عادت‌ها و باورهای غلط تغذیه ای

سخنران: دکتر محمد علی ملبوبی
رئیس کارگروه کشاورزی ستاد توسعه زیست فناوری
عنوان سخنرانی: لزوم رتبه بندی محصولات کشاورزی از نظر کیفیت و سلامت

سخنران: محمدحسین کریمی
رئیس گروه محصولات گواهی شده و ارگانیک دفتر محیط زیست و سلامت غذا
عنوان سخنرانی:تولید محصولات گواهی شده ضرورتی برای تامین سلامت

سخنران: دکتر سید محمود رضا شایسته
مجری طرح شبکه محصول سالم و مدرس دانشگاه
عنوان سخنرانی:توسعه کسب و کارها در شبکه محصول سالم

سخنران: دکتر روشنک عاطفی منش
متخصص علوم تغذیه و ارتباطات
عنوان سخنرانی:استفاده برنامه ریزی شده از رسانه ها برای افزایش سواد بهداشت و سلامت شهروندان

سخنران: دکتر سعید صادقیان شریف
متخصص تغذیه
عنوان سخنرانی: راهنمای الگوی غذایی سالم



سخنران: مرضیه ادهم
متخصص علوم ارتباطات
عنوان سخنرانی:دست پخت رسانه



سخنران: دکتر سیدضیاءالدین مظهری
متخصص تغذیه و رژیم درمانی
عضو هیات مدیره و نایب رئیس انجمن علمی پیشگیری و درمان چاقی ایران
عنوان سخنرانی:نقش سبک زندگی و تغذیه در پیشگیری یا ابتلا به بیماری های مختلف